Янукович призначив Азарова прем'єром і заявив про готовність нести відповідальність

13 грудня 16:26

Після голосування в Раді, яка схвалила кандидатуру Азарова на посаду прем'єр-міністра, Янукович підписав відповідний указ. Президент заявив про готовність разом з парламентом і урядом «нести відповідальність за ситуацію в цілому».

 

Президент Віктор Янукович підписав указ про призначення Миколи Азарова прем'єр-міністром України. Як повідомляє президентська прес-служба, підписання указу відбулося в присутності голови Верховної Ради Володимира Рибака і Азарова.

Янукович зазначив, що дуже важливо, щоб уряд, Верховна Рада і президент працювали разом.

«Нам треба буде подивитися по всіх напрямах, як нам об'єднати зусилля, як нам згуртувати депутатів навколо вирішення проблем, що стоять зараз перед країною», - сказав президент під час зустрічі.

/system/ckeditor_assets404IMAGE
/system/ckeditor_assets404IMAGE


«Уряд може працювати ефективно тільки коли буде підтримка в парламенті. Я завжди буду разом з вами нести відповідальність за ситуацію в цілому», - підкреслив Янукович.

- ВР підтримала призначення Азарова прем'єром


Як повідомлялося, Верховна Рада в четвер, 13 грудня, підтримала призначення Миколи Азарова на посаду прем'єр-міністра, кандидатуру якого запропонував президент Віктор Янукович.

Азарова підтримали 252 народних депутата - 208 депутатів із фракції Партії регіонів, 32 - із фракції Компартії і 12 позафракційних). Проти проголосували 129. !zn

Читайте також:

Янукович назвав ситуацію в країні складною, «незважаючи на досягнуті результати»

Спікером Верховної Ради обрано Володимира Рибака

Азаров побив прем'єрський рекорд Тимошенко