Янукович похвалився, як робить «відбивні» з політичних опонентів

18 вересня 13:12

На думку президента, за роки незалежності в Україні виросли цілі покоління «базік-популістів». «Ми тут легко їх обіграємо. Раз, два - потрапляють до Києва, і ми тут з них робимо відбивну», - сказав Янукович.

 

Президент Віктор Янукович «обігрує» політиків і робить з них «відбивні». Про це глава держави заявив під час зустрічі з активом Одеської області.

Президент у черговий раз висловився про необхідність збереження стабільності у країні і про популістів, які заважають просуванню України вперед.

«Підемо ми шляхом популізму та політиканства, значить ми, як мінімум, зупинимося (у розвитку) і такі приклади у нас були», - сказав Янукович.

За його словами, «двадцять років наша країна була втягнута політиками у цей процес - політиканства і популізму», і на цьому, на думку президента, виросли цілі покоління політиків - «базік-популістів».

«І навіть тих, які захоплюються самі собою або говорять, що вони політики високого національного рівня. Так. А насправді - як це називається - провінціали. Ми тут легко їх обіграємо. Раз, два - потрапляють до Києва, і ми тут з них робимо відбивну», - сказав Янукович.

При цьому він запитав у присутніх в залі: «Так чи ні?». Коли із зали перепитали - «І одеситів теж?», Янукович сказав, що з одеситів не так легко зробити відбивну. Президент сказав, що Одеса завжди була законодавицею мод, а одесити завжди були «барометром економіки». !zn

Читайте також:

Янукович впевнений, що Геракл існував і навіть побував на території України (ВІДЕО)

Янукович, відкриваючи Всесвітній газетний конгрес, попросив журналістів стати політично заангажованими (ВІДЕО)

Янукович знову «недвозначно» обмовився - «Україну треба зробити небезпечною для життя наших громадян» (ВІДЕО)

Янукович назвав недостатність свободи слова в Україні помилковим стереотипом