Янукович звинуватив опозицію у байдужості до проблем українців

21 березня 17:17

Янукович зазначив, що сьогодні спостерігається повернення до тих часів, коли "дехто радіє, коли щось не вдається вирішити, коли є світова криза".

 

Президент України Віктор Янукович під час засідання Ради регіонів у четвер, 21 березня звинуватив опозицію у байдужості до проблем людей.

Глава держави зазначив, що для участі в цьому заході були запрошені представники різних політичних сил, проте ніхто з опозиції не з'явився.

"На жаль, представників опозиції немає на цьому засіданні. Це також один з основних факторів, який говорить про те, що байдужість до тих проблем, які є в країні, присутня, і наші заклики до конструктивної роботи поки ще не почуті", - сказав Янукович.

При цьому він відзначив, що влада не збирається перекладати на плечі інших свої недоліки. За його словами, у владі знають міру своєї відповідальності. В той же час він відзначив, що сьогодні забуте слово "безвідповідальність".

При цьому Янукович зазначив, що сьогодні спостерігається повернення до тих часів, коли "дехто радіє, коли щось не вдається вирішити, коли є світова криза".

"А великі вожді, політичні, піднялися над цією проблемою і пальцем показують, які ми робимо помилки, чого ми не досягнемо, які проблеми виникають, і так далі. Скажіть будь ласка, хто вони такі? Хай на це питання дадуть відповідь люди", - підкреслив глава держави. !zn

Читайте також:

Янукович запевнив, що цінує допомогу США у демократизації України

Янукович ігнорує Раду через невихованих депутатів, - Єфремов

Януковича будуть знищувати "свої", а не опозиція, - Чорновіл

Янукович згоден на негатив у відносинах з ЄС через Власенка