Янукович у Давосі запевнив, що європейський вектор України незмінний

24 сiчня 12:17

Янукович торкнувся питань геополітики, відносин між Україною, Росією і Європою у газовій сфері, а також подальшого співробітництва України з Європейським Союзом.

 

Президент України Віктор Янукович у Давосі (Швейцарія) взяв участь у неформальному засіданні світових економічних лідерів "Фундамент для відродження Європи", що проходить в рамках Всесвітнього економічного форуму.

Як повідомляє прес-служба глави держави, у своєму виступі Янукович торкнувся питань геополітики, відносин між Україною, Росією і Європою у газовій сфері, а також подальшого співробітництва України з Європейським Союзом.

Президент підкреслив, що європейський вектор України є незмінним і пріоритетним.

Як повідомлялося, Янукович 23 січня прибув з робочим візитом у Швейцарську Конфедерацію, де візьме участь у щорічному засіданні Світового економічного форуму, який пройде у Давосі.

У програмі візиту президента передбачено участь у пленарній сесії Всесвітнього економічного форуму "Розвиток стратегічної інфраструктури" і в сесії "Фундамент для відродження Європи".

Також заплановано низку двосторонніх зустрічей, зокрема, із засновником Всесвітнього економічного форуму Клаусом Швабом, головою Європарламенту Мартіном Шульцем, головним виконавчим директором компанії "Ройял Датч Шелл" Пітером Возером і представниками інших міжнародних компаній. !zn

Читайте також:

Януковичу у Давосі повідомили про невизначені перспективи основного експорту України

Янукович прибув на Всесвітній економічний форум у Давос

У Давосі відкрився Всесвітній економічний форум

Янукович поїде на Всесвітній економічний форум у Давос обговорювати енергетичні питання