Янукович поспілкується з країною у прямому ефірі

07 лютого 16:15

Янукович у прямому ефірі зможе відповісти на питання громадян, які будуть поставлені під час прямих включень з різних міст України, а також надійдуть за телефон.

 

Президент України Віктор Янукович 22 лютого прямому ефірі на Першому Національному відповість на запитання телеглядачів в рамках нового телевізійного проекту "Діалог із країною".

"Завдяки технічній і організаційній підтримці провідних телевізійних каналів, які прийняли пропозицію НТКУ і погодилися взяти участь у проекті, 22 лютого 2013 року телеглядачів Першого Національного чекає велика телевізійна подія: у рамках проекту президент України Віктор Янукович у прямому ефірі зможе відповісти на питання громадян, які будуть поставлені під час прямих включень з різних міст України, а також надійдуть по телефону", - повідомляє прес-служба Першого Національного у четвер, 7 січня.

Початок прямого ефіру - об 11.00.

Захід приурочено до третьої річниці інавгурації Януковича.

Зазначимо, що президент вже більше року не влаштовував прес-конференцій. Спілкування українців з Януковичем зведено до мінімуму. Остання прес-конференція відбулася 21 грудня 2011 року - це був підсумковий річний захід.

Наступна прес-конференція Януковича повинна була відбутися 4 липня 2012 року в Українському домі, однак тоді через мітинг проти закону про мови захід було скасовано.

Також була скасована підсумкова прес-конференція наприкінці грудня 2012 року. Замість спілкування з журналістами Янукович поїхав відпочивати у Карпати.

Протягом 2012 року Янукович здійснював так звані підходи до преси з пулу і короткі брифінги разом з його закордонними гостями. !zn

Читайте також:

Янукович "ховається" від ЗМІ вже рік

Янукович назвав недостатність свободи слова в Україні помилковим стереотипом

Янукович вважає, що преса критикує владу за гроші

В ООН спростували брехню прес-служби Януковича про скасування його прес-конференції в Нью-йорку