Янукович пообіцяв Фюле працювати над недоліками

08 лютого 11:13

Янукович підкреслив, що розглядає візит єврокомісара в Україну, як знаковий напередодні саміту Україна-ЄС.

 

Президент України Віктор Янукович запевнив єврокомісара з питань розширення і європейської політики сусідства Штефана Фюле, що Київ працює над усуненням перешкод для підписання Угоди про асоціацію Україна-ЄС.

"Підписання Угоди про асоціацію і зону вільної торгівлі залишається нашим пріоритетом і завданням на цей короткий період часу - до листопада 2013 року. Ми добре розуміємо, що окремим питанням нам потрібно знайти прогрес, набагато більший, ніж він є зараз", - сказав президент на зустрічі з Фюле у п'ятницю, 8 лютого у Києві.

- Євросоюз висунув Україні 19 вимог для підписання асоціації

Янукович також підкреслив, що розглядає візит єврокомісара в Україну, як знаковий напередодні саміту Україна-ЄС (відбудеться 25 лютого у Брюсселі).

"Ми уважно вивчили ті сигнали ЄС з приводу перспектив подальшого розвитку наших відносин, ми продовжуємо роботи над реформами, які ми почали у 2010 році, серед яких і реформи, спрямовані на подолання тих недоліків, які були озвучені під час виборів", - підкреслив президент.

Очікується , що Угоду про асоціацію Україна-ЄС, яка містить угоду про зону вільної торгівлі, планується підписати на саміті " Східного партнерства ЄС в листопаді поточного року у Вільнюсі. !zn

Читайте також:

Євросоюз дав Україні час до листопада на виконання необхідних для асоціації умов

Євросоюз підпише асоціацію з Україною після припинення політичних переслідувань

У Єврокомісії обіцяють членство в ЄС країнам, що проводять реформи

Єврокомісар Фюле 7 лютого виступить у Верховній Раді