Янукович планує у травні звернутися до українців

15 квiтня 14:43

Президент Віктор Янукович закінчує підготовку свого звернення і виступить перед парламентом і українським народом у травні.

 

Президент України Віктор Янукович направить своє послання до Верховної Ради у травні. Про це повідомив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов на брифінгу.

"Наскільки я поінформований, президент закінчує підготовку свого звернення, і я думаю, що у травні буде прийнято відповідне рішення з цього питання", - сказав Єфремов.

Відповідаючи на питання, чи прийде президент представляти своє послання до парламенту особисто, Єфремов зазначив, що глава держави сам вирішить, як йому діяти. "У випадку, якщо парламент буде готовий нормально слухати і конструктивно працювати, то президент зачитає свої послання з трибуни, в іншому випадку, виступати в парламенті главі держави нелогічно", - підкреслив політик.

Нагадаємо, раніше спікер Верховної Ради Володимир Рибак заявив, що президент України прийде у Верховну Раду, якщо депутати не будуть свистіти. "Якщо депутати відірвуться від мітингування, зрозуміють, що вони не на мітингу і в парламенті не свистять, то президент може прийти. Я б так сказав: якщо ви в змозі послухати президента - президент послухає вас", - сказав Рибак.

У лютому 2012 року президент України Віктор Янукович на відкритті 10-ї сесії парламенту закінчив свою промову під крики бютівців "Ганьба!", після чого пішов з Верховної Ради. Тоді президент говорив близько півгодини, весь цей час бютівці розмахували плакатами із зображенням Юлії Тимошенко і кричали "Юлі - волю!" Коли Янукович закінчив свою промову, депутати від більшості встали і зааплодували, опозиціонери кричали "Ганьба!". !zn

Читайте також:

Янукович не буде виступати в Раді через образи опозиції

Янукович ігнорує Раду через невихованих депутатів, - Єфремов

Діяльність Януковича не підтримують понад 50% українців

Янукович не буде виступати в Раді: звіт занадто великий