Янукович не знає, як його син став мільярдером

01 березня 13:23

Янукович не дав прямої відповіді на питання, як його синові Олександру вдалося розбагатіти за останні роки. Як пояснив президент, "він звик багато працювати, створив нормальну команду".

 

Президент України Віктор Янукович на прес-конференції 1 березня не відповів на питання, як його синові Олександру Януковичу вдалося за короткий час стати мільярдером.

Янукович, відповідаючи на питання, чому і як його старший син зумів за короткий проміжок часу зумів стати мільярдером, і чи не допомагає йому уряд, сказав: "У вас є можливість поставити це питання йому особисто. У нього часу більше, ніж у мене. Він частіше зустрічається з пресою. Тому вам ніхто не відмовить. Запитайте - він відповість", пише Ліга.net.

"Я ніяких подробиць не знаю. Знаю, що він звик багато працювати, створив нормальну команду. Головне, що я від нього вимагаю: все, що він робить, він повинен робити прозоро, тому що він під мікроскопом, у тому числі і вашим", - сказав Янукович.

"Головне, щоб бізнес платив податки і створював нові робочі місця. Це головне. Я завжди ставлюся до цих питань тільки так. Він (Олександр Янукович, - ред.) вже досить доросла людина", - сказав президент.

Як відомо, сумарні активи групи МАКО, яка належить Олександру Януковичу, оцінюються в 1,7 млрд грн. Про це свідчать дані аудиту фінансової звітності групи, який був проведений аудиторською компанією PricewaterhouseCoopers. !zn

Читайте також:

На прес-конференції президента журналісти надягли на себе маски Януковича

Донецькі чиновники запропонували заборонити писати в інтернеті паскудства про Януковича

Активи сина Януковича оцінили в 1,7 млрд гривень

Серед трьох найвпливовіших людей України - двоє з сім'ї Януковича