Янукович ігнорує Раду через невихованих депутатів,- Єфремов

18 березня 13:35

Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає, що президент і прем'єр відвідували б частіше Верховну Раду для діалогу з депутатами, якщо б вони ставилися шанобливо до перших осіб держави.

 

Президент і прем'єр-міністр України постійно приходили у Верховну Раду України, якщо б депутати в залі поводилися цивілізовано - про це заявив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов під час погоджувальної ради.

За словами Єфремова, опозиційні депутати повинні бути коректнішими в оцінках чинної влади і не переходити на образи ще до того, як людину запросять в Раду, повідомляє прес-служба ПР.

Єфремов висловив упевненість, що президент і прем'єр постійно спілкувалися з депутатами, якби ті гарантували цивілізовану поведінку в парламенті. Голова регіоналів назвав неприпустимим вислів про "людей, які представляють державну владу" в образливій формі, як на мітингах.

Крім того, Єфремов запевнив, що ПР готова працювати у пленарному режимі, однак повідомив про відрядження деяких депутатів фракції для участі у засіданнях Євронест і Парламентської асамблеї Ради Європи.

У той же час Єфремов закликав опозицію проголосувати низку законопроектів і "дійсно працювати на державу, а не тільки на свої якісь політичні амбіції". !zn

Читайте також:

Діяльність Януковича не підтримують понад 50% українців

Янукович не буде виступати в Раді: звіт занадто великий

Опозиція готова розблокувати парламент заради Януковича