Янукович готовий втрутитися у ситуацію з блокуванням Ради

12 лютого 14:07

Президент запропонував Партії регіонів свої послуги у врегулюванні парламентської кризи. Регіонали запевнили, що обійдуться без допомоги глави держави.

 

Президент Віктор Янукович готовий втрутитися в ситуацію з блокуванням трибуни опозицією Верховної Ради, якщо ситуація найближчим часом не нормалізується. Про це 12 лютого заявив лідер парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

Єфремов, відповідаючи на питання, чому мовчить президент Віктор Янукович, коли парламент другий тиждень не працює, сказав: "Президент стурбований цим питанням, і він не мовчить. У мене була розмова з президентом з даного питання, і він стурбований станом справ у парламенті. Зі свого боку він пропонує всі свої послуги для того, щоб вирішити це питання", пише Ліга.net.

Єфремов зазначив, що президент цікавиться, що потрібно зробити з його боку, щоб нормалізувати ситуацію у парламенті. Лідер регіоналів повідомив президенту, що сторони ще не вичерпали всі можливості переговорного процесу.

"На це президент мені відповів, що якщо виникне така ситуація - негайно звертайся до мене, я буду втручатися в питання", - процитував президента Єфремов.

Лідер регіоналів у Раді також підкреслив, що президента хвилює прийняття законодавчих актів перед самітом Україна - Євросоюз, а також низка економічних питань.

Як повідомлялося, опозиційні фракції "Батьківщина", "УДАР" і "Свобода" блокують президію і трибуну к залі засідань парламенту, вимагаючи забезпечення персонального голосування всіх народних обранців.

У Партії регіонів не виключають, що представники більшості розблокують роботу Верховної Ради України силовим шляхом. !zn

Читайте також:

У фракції Кличка очікують, що Янукович у 30-денний термін розпустить парламент

Азаров упевнений, що боротьба з "кнопкодавами" у кризу недоречна

Яценюк оголосив про готовність до парламентської бійки з регіоналами

Регіонали впевнені, що 19 лютого у них з'явиться моральне право розблокувати Раду силою