Яценюк оголосив урядову програму "економічним божевіллям"

27 лютого 11:20

В урядовій програмі розвитку економіки "немає жодного конкретного кроку, що потрібно робити у країні - в економіці, соціальній сфері, освіті, державній службі боротьби з корупцією".

 

Арсеній Яценюк в Будинку уряду
Арсеній Яценюк в Будинку уряду

Урядова програма розвитку економіки - це економічне божевілля, наслідком якого повинні бути відставки уряду і президента, - заявив глава фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк журналістам перед засіданням Кабінету міністрів у середу, 27 лютого, на яке прийшли більше 20 народних депутатів від "Батьківщини", повідомляє прес-служба "Фронту змін".

За його словами, депутати від "Батьківщини" прийшли на засідання уряду, "щоб висловити не просто свою політичну позицію, але і показати, що опозиція знає, що робити в країні".

Голова фракції "Батьківщина" підкреслив, що опозиція має план розвитку країни: "Мова йде про прийняття десятків законопроектів, і опозиція вимагає, щоб вони були негайно розглянуті".

Яценюк повідомив, що на засідання уряду прийшли керівники парламентських комітетів від фракції "Батьківщина". "У нас є позиція у кожній сфері, і тому ми повинні висловити власне бачення розвитку країни".

Він нагадав, що керівництво парламентських комітетів за рангом прирівнюється до міністрів, і "Батьківщина" вимагає, щоб всі депутати від фракції, які прийшли на засідання, були до нього допущені.

Лідер фракції "Батьківщина" зазначив, що уважно прочитав урядову програму розвитку економіки, і в ній "немає жодного конкретного кроку, що потрібно робити у країні - в економіці, соціальній сфері, освіті, державній службі боротьби з корупцією": "Я здивований економічним божевіллям у цій програмі і хочу запитати президента, що він робив останні три роки, і чим останні три роки займався його уряд. Наслідком такого правління повинно бути одне: і уряд, і президент повинні піти у відставку", - зазначив Яценюк.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів України від 27 лютого проводить розширене засідання за участю президента Віктора Януковича, на якому розглядає державну програму активізації розвитку економіки України на 2013-2014 роки. !zn

Читайте також:

Опозиційні депутати прийшли на розширене засідання Кабміну за участю Януковича

Янукович незадоволений, як Богатирьова і Азаров реалізують реформи

Янукович погрожує чиновникам звільненнями за неефективну боротьбу з корупцією

Янукович вимагає в уряду гроші на виконання своїх проектів