Яценюк, Кличко і Тягнибок на мітингу у Харкові віддали перевагу мікроавтобусу замість броньовика

12 квiтня 16:32

Лідери опозиції виступають на мітингу у Харкові, піднявшись на дах мікроавтобуса. Як повідомили у ГУ МВС України в Харківській області, мітинг охороняють до 100 правоохоронців.

 

Лідери фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, фракції "УДАР" Віталій Кличко і фракції "Свобода" Олег Тягнибок звертаються до присутніх на мітингу харків'ян з даху мікроавтобуса, повідомляє прес-служба "Свободи".

За даними прес-служби, на площі Конституції зібралися близько 10 тис. прихильників опозиції.

За інформацією інтернет-видання "Українська правда", Яценюк заявив, що опозиція подала до правоохоронних органів заяву про злочин через штучне перешкоджання акції опозиції у Харкові.

"Народні депутати подали заяву про злочин. Хто дав вказівку вивести сотню (одиниць) комунального транспорту, позбавивши громадян права потрапляти додому на громадському транспорті? Хто дав вказівку вивести спецтехніку і заблокувати всі дороги?", - Яценюк звернувся до присутніх.

Як повідомили в ГУ МВС України e Харківській області, мітинг охороняють до 100 правоохоронців.

Зазначимо, що Харківський окружний адміністративний суд увечері 11 квітня заборонив проведення ходи і мітингу учасників всеукраїнської акції "Вставай, Україно!", запланованих на 12 квітня. Судові пристави у п'ятницю зачитали текст заборони на проведення акції опозиції на площі Рози Люксембург. !zn

Читайте також:

Лідерів опозиції не пустили до Тимошенко

"Свобода" розсекретила план Добкіна і Кернеса за зриву акції опозиції у Харкові

Суд заборонив акцію "Вставай, Україно!" у Харкові. Опозиція у відповідь: відбудеться за будь-яких умов