Всеросійський «Марш мільйонів» призначено на 15 вересня

14 червня 13:02

Російські опозиціонери прийняли рішення провести «Марш мільйонів» 15 вересня у всіх регіонах Росії. Протягом літа активісти опозиції планують поїздити Росією, агітуючи громадян за участь в акції.

 

Опозиція ухвалила рішення провести наступну масову акцію "Марш мільйонів" у середині вересня по всій Росії, повідомив лідер "Лівого фронту" Сергій Удальцов.

"Щойно закінчився оргкомітет маршу. Прийнято рішення провести його 15 вересня у всіх регіонах Росії", - сказав Удальцов.

Він зазначив, що протягом літа активісти опозиції планують відвідати суб'єкти РФ, де мають намір агітувати громадян за участь у цій акції.

За словами Удальцова, у засіданні оргкомітету в четвер взяли участь постійні заявники та учасники опозиційних акцій останнього часу: Олексій Навальний, Борис Нємцов, депутати Держдуми Ілля Пономарьов та Дмитро Гудков і кілька інших активістів.

Нагадаємо, за даними поліції, у «Марші мільйонів» 12 червня взяли участь до 18 тисяч осіб, проте опозиція заявляє про 200 тис. учасників. Учасники акції вимагають дострокових виборів президента Росії і Держдуми. !zn

Читайте також:

Росія, Білорусь і Україна вагітні революцією, - Безсмертний

У Москві учасники «Маршу мільйонів» оголосили вимогу відставки Путіна (фото)

У центр Москви перед «Маршем мільйонів» стягують військову техніку