Володимир Кличко вирішив голосувати за брата

31 серпня 09:31

Кличко-молодший не бачить альтернативи за кого голосувати - тільки за свого брата, хоча раніше не підтримував його рішення йти в політику. Голосувати буде за кордоном.

 

Чемпіон світу з боксу Володимир Кличко вже визначився, за кого голосувати на парламентських виборах 28 жовтня. Про це він заявив під час спілкування з мешканцями Луганська.

«Я буду голосувати за кордоном, під час підготовки до чергового поєдинку. Я вже вирішив, кого підтримаю. Я не бачу іншої альтернативи, окрім Віталія Кличка і партії УДАР», - цитує Володимира Кличка прес-служба партії.

«Я не політик, не член партії УДАР, чи будь-якої іншої партії. Бути в партії і нічого не робити - це було б нечесно. Скажу більше - я і брата раніше не підтримував у його рішенні йти в політику, бо це - досить брудна справа. В політиці можна отримати і кулю в скроню, і брехливе поливання брудом, і масу перепон на шляху до того, щоб щось зробити, а в спорті - тільки синець під око. Але я підтримую прагнення брата змінити ситуацію в країні. Я знаю, що для Віталія це важливо і переконаний, що на нього чекає успіх», - повідомив Кличко. !zn

Читайте також:

Луценко назвав партію Кличка опозиційною тільки «з натяжкою»

Кличко за минулий рік заробив $5 млн за кордоном, і ні копійки в Україні

Кличко не проти, щоб його депутати голосували разом з Партією регіонів

Партія «УДАР» Віталія Кличка затвердила передвиборний список