Власенко: Тимошенко бив заступник начальника колонії

25 квiтня 05:08

Захист екс-прем'єра Тимошенко дізнався, хто бив її при транспортуванні з Качанівської колонії в лікарню.

 

Юлію Тимошенко бив перший заступник начальника Качанівської колонії, майор Коваленко Андрій Миколайович. Про це заявив адвокат екс-прем'єра Сергій Власенко в ефірі телеканалу ТВі.

Раніше Тимошенко заявила, що проти неї застосовувалася груба фізична сила під час переїзду до лікарні. Захисник екс-прем'єра Сергій Власенко заявив, що в Тимошенко на руках синяки і гематома на животі як результат її транспортування з колонії лікарні

Зазначимо, що Державна пенітенціарна служба України заперечує застосування сили до екс-прем'єра Юлії Тимошенко при її госпіталізації у ЦКБ № 5 «Укрзалізниці».

«Не було цього. Її транспортували медичні працівники швидкої допомоги, наші співробітники тільки супроводжували. Її переносили на руках тільки там, де вона не могла зійти - по сходинках», - сказав журналістам 24 квітня заступник начальника Качанівської виправної колонії Ігор Колпащиков.

Начальник сектору охорони здоров'я Управління Госпенітенціарной служби Харківської області Дмитро Курушин підкреслив, що ніяких скарг на тілесні ушкодження про Тимошенко після прибуття в лікарню не надходило.

У свою чергу, захисник Тимошенко Сергій Власенко заявив, що його підзахисна оголосила голодування з 20 квітня. !zn

Читайте також:

Тимошенко: Я думала, що настали останні хвилини мого життя

Росія закликала владу Україну проявити гуманність до Тимошенко

Ситуація з Тимошенко нагадує жорстокість Сталіна і Берії, - євродепутат

Ситуація навколо Тимошенко - «чергова провокація» під відкриття сесії ПАРЄ, - Партія регіонів


Єврокомісія вимагає пояснень «у терміновому порядку» щодо ситуації з Тимошенко