Власенко: На Тимошенко можуть завести нову кримінальну справу

20 березня 12:53

Захист екс-прем'єра не виключає, що на Тимошенко можуть завести ще одну кримінальну справу, якщо буде «дано команду президента».

 

Юридичних підстав для порушення кримінальної справи за ознаками державної зради щодо екс-прем'єра України Юлії Тимошенко немає, вважає її захисник Сергій Власенко.

«Весь світ криком кричить, що це політизація нормальних рішень прем'єр-міністра, а Янукович каже «ні, ми це рішення будемо виконувати. Рішення ЄСПЛ ми не будемо виконувати, а це будемо», - сказав Власенко.

У той же час він не виключив, що «якщо буде команда Януковича», на підставі матеріалів тимчасової слідчої парламентської комісії може бути порушено чергову кримінальну справу стосовно Тимошенко.

Тимошенко готують новий термін - 15 років за державну зраду

«За вказівкою Януковича вони можуть написати, що Тимошенко убила Христа і вони знайдуть свідків, які розкажуть, то вони це бачили особисто, і Інна Германівна підпише звіт слідчої комісії. Якщо буде команда написати, що Тимошенко убила президента Кеннеді, вони це зроблять і навіть розпишуть, як Юлія Володимирівна, будучи маленькою дівчинкою, переповзала кордон, щоб убити президента Кеннеді...», - сказав він.

За його словами, всі дії Тимошенко як політика «ця влада вважає злочином тільки тому, що в неї інші цінності».

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада підтримала звіт парламентської слідчої комісії, в якому йдеться про ознаки державної зради і факти особистої зацікавленості Юлії Тимошенко при підписанні в 2009 році газових контрактів із Росією.

Звіт подала голова ТСК, депутат від Партії регіонів Інна Богословська. Документ підтримали 266 народних депутатів, у тому числі один бютівець - Сергій Кошин. !zn

Читайте також:

В НАТО турбуються за долю Тимошенко і Луценка


Богословська нагадала про кримінальне минуле „вищих посадових осіб“


Податкова: Справу Тимошенко щодо ЄЕСУ можуть закрити, якщо вона зізнається