Власенко стверджує, що проти нього готують три нові кримінальні справи

11 березня 15:07

Захисник Тимошенко як і раніше наполягає на тому, що Генпрокуратура найближчим часом готує його затримання й арешт.

 

Захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявив, що Генпрокуратура "у прискореному темпі фальсифікує" три кримінальні справи проти нього.

Таким чином він на брифінгу у понеділок прокоментував закриття провадження у кримінальній справі про розподіл майна з його колишньою дружиною Наталією Окунською.

За словами Власенка, у зв'язку із закриттям цієї справи, "нічого не змінилося", і його колишня дружина "продовжує під диктування хлопчиків з адміністрації президента" писати нові заяви.

"За моєю інформацією, йде швидка фальсифікація ще трьох кримінальних справ. Так що нічого не змінилося, тиск лише посилюється. І у мене є глибоке переконання, що ГПУ найближчим часом готує затримання й арешт", - сказав він.

Як повідомлялося, 6 березня Вищий адміністративний суд України (ВАСУ) позбавив мандата народного депутата Сергія Власенка. Даним рішенням ВАСУ задовольнив позов голови Верховної Ради Володимира Рибака про дострокове припинення депутатських повноважень цього парламентарія. Позов спікера парламенту в суд аргументовано суміщенням Власенком депутатських повноважень і адвокатської діяльності !zn

Читайте також:

Репутація Януковича в ЄС заплямована і без справи Власенка, - євродепутат

Європарламент обговорить українське питання у зв'язку з позбавленням Власенка мандата

Єврокомісар Фюле сумнівається, що позбавлення Власенка мандата - це європейський шлях