Власенко боїться, що його можуть отруїти

11 лютого 14:53

Адвокат Юлії Тимошенко Сергій Власенко вважає, що до його усунення причетні не тільки Банкова, але і прокуратура, МВС, МНС і міністерство доходів та зборів.

 

Адвокат Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявляє про спроби його отруїти. Власенко наголосив, що у зв'язку з ескалацією ситуації у справі про вбивство Євгена Щербаня значно посилився тиск на нього як на захисника Тимошенко.

"У зв'язку зі значним посиленням тиску на мене з боку правлячого режиму ми прийняли рішення посилити заходи безпеки. Всі засідання і обговорення з групою адвокатів Юлії Тимошенко ми зараз проводимо виключно в захищеному спецкомплексі на Турівській", - заявив він.

"Після декількох спроб отруїти мене тепер я вживаю тільки ту їжу, яку приготував сам. Також було прийнято рішення, і Тимошенко його підтримала, що мене буде постійно супроводжувати особиста охорона Юлії Володимирівни", - повідомив Власенко.

"Сьогодні навколо мого будинку з'явилися співробітники СБУ у костюмах мультиплікаційних ведмедів, які під виглядом роздачі рекламної продукції ведуть негласне спостереження за мною. У цьому і є елемент психічного тиску - так влада демонструє, що просто відверто знущається над головним захисником Тимошенко", - підкреслив політик.

""Мені достеменно відомо, що до операції з усунення мене причетні не тільки Банкова, прокуратура і МВС, але також МНС і міністерство доходів і зборів, яке намагається позбавити мене будь-яких джерел фінансування. У зв'язку з цим я хотів би ще раз підкреслити, що перебуваю в нормальному психологічному стані і не збираюся покінчити життя самогубством", - додав Власенко.

Нагадаємо, 21 січня Сергій Власенко заявив, що влада збирається його заарештувати у найближчі 10 днів. Підставою для цього, за його словами, буде невиконання рішення суду в цивільному провадженні про невиплату боргу у шлюборозлучному процесі з Наталією Окунською, про викрадення машини і розбій щодо колишньої дружини.

14 грудня "Батьківщина" повідомила, що Державна прикордонна служба заборонила Сергію Власенку виїзд за межі України.

За інформацією ЗМІ, Власенку заборонили виліт з аеропорту "Бориспіль" через несплату аліментів його колишній дружині Наталії Окунській. !zn

Читайте також:

Власенко заявив, що проти нього порушили кримінальну справу

Власенко заявив, що Нацбанк перевіряє його рахунки з 1812 року

Власенко заявив про фальсифікації доказів у кримінальній справі

Захисникові Тимошенко депутату Власенку заборонили виїзд із країни