Влада розповсюдила фальшиве відео про Тимошенко, - «Батьківщина»

24 квiтня 15:26

В «Батьківщині» стверджують, що розповсюджене в ЗМІ відео, на якому схожа на Юлію Тимошенко жінка вільно пересувається камерою, - фальшивка. Підкреслюється, що ролик був розповсюджений через сайт, який належить радниці президента Віктора Януковича Ганні Герман.

 

Відео з камери спостереження, на якому людина, схожа на екс-прем’єра Юлію Тимошенко вільно пересувається камерою СІЗО, є фальшивкою. Про це заявили у прес-службі партії «Батьківщина».

«Це змонтоване і сфальшоване відео, постановочні зйомки», - відзначили у «Батьківщині».

Тимошенко: Я думала, що настали останні хвилини мого життя

Там підкреслили, що підробка була розповсюджена через сайт, який належить радниці президента Віктора Януковича Ганні Герман.

«Якби влада насправді мала подібну відеозйомку з реальною Юлією Тимошенко ще 15 грудня минулого року – ніхто б не чекав 4 місяці, щоб її оприлюднити, в цьому немає сумніву», - йдеться в заяві.

«Сьогодні ж вкидання фальшивки відбулося лише для того, щоб відволікти увагу від жахливих фактів фізичного знущання, оприлюднених Юлією Тимошенко в листі з колонії», - наголосили в опозиції.

Сюжет датовано 15 грудня 2011 року, коли Тимошенко перебувала в СІЗО. !zn

Нагадаємо, Тимошенко розповіла про подробиці скандального переїзду до лікарні. За словами екс-прем’єра проти неї застосовувалася груба фізична сила. !zn

Читайте також:

Тимошенко з 20 квітня оголосила голодування, - Власенко

Тимошенко заявила, що її сусідку по камері змусили дати неправдиве інтерв’ю

Держпенітенціарна служба заперечує застосування сили до Тимошенко

Прокуратура визнала, що Тимошенко доставили в лікарню проти її волі