Влада Риму вивісять на Капітолії величезне фото Тимошенко

31 жовтня 19:39

На римському Капітолії з'явиться величезне фото Тимошенко. Раніше подібної честі удостоювалися Джованні Фальконе і Паоло Борселліно, італійські судді, які загинули від руки мафії.

 

Влада Риму вирішили підтримати лідера української опозиції Юлію Тимошенко, яка оголосила голодування на знак протесту проти фальсифікації парламентських виборів. Про це на своїй сторінці Facebook написав опозиціонер Арсен Аваков, який зараз перебуває в Італії.

«Зі мною зв'язалися помічники мера Рима і повідомили про рішення асамблеї депутатів і мера італійської столиці. Враховуючи політичну ситуацію в Україні і нещодавні парламентські вибори, мерія міста Рим вирішила вивісити на фасаді Капітолію величезне фото в підтримку Юлії Тимошенко. Акція стартує у найближчі дні», - повідомив він.

При цьому Аваков зазначив, що раніше подібної честі удостоювалися Джованні Фальконе і Паоло Борселліно, італійські судді, які загинули від руки мафії, ізраїльський капрал Гілад Шаліт, якого 5 років утримували у в'язниці в Газі; італійка Роселла Урру, викрадена терористами в Алжирі; Аун Сан Су Чжи, лідер опозиції Бірми, лауреат Нобелівської премії миру.

/system/ckeditor_assets404IMAGE
/system/ckeditor_assets404IMAGE


Цей захід щоразу широко висвітлювався в італійських і світових ЗМІ. Зазвичай під час на площі проводиться маніфестація за участю мера міста, політиків і громадських діячів, зазначив Аваков. !zn

Читайте також:

Захисник Тимошенко нагадав, що примусове годування прирівнюється до тортур

Наглядачі погрожують годувати голодуючу Тимошенко примусово

У пенітенціарній службі вирішили, раз Тимошенко голодує, то і побачення їй не потрібні

Метою голодування Тимошенко не є скасування виборів