Віце-президент Європарламенту: Наша спільна мета - допомогти Україна наблизиться до ЄС

11 травня 16:36

Україна задекларувала європейський вектор зовнішньої політики, і Європа готова допомогти їй у цьому прагненні.

 

Загальна мета всіх політичних сил в Європейському парламенті - допомогти Україні стати якомога ближче до Євросоюзу. Про це заявив віце-президент Європарламенту, член Прогресивного альянсу соціалістів і демократів Лібор Роучек, передає прес-служба Партії регіонів.

"Загальна мета всіх політичних партій, які присутні в Європейському парламенті, - чи це Прогресивний альянс соціалістів і демократів, або група Європейської народної партії, - бачити Україну якомога ближче до Європейського Союзу", - відзначив віце-президент Європарламенту прес-служба Партії регіонів у п'ятницю.

У Партії регіонів вже заговорили про інтеграцію з Росією через бойкот європейців

За його словами, Україна задекларувала європейський вектор зовнішньої політики, і Європа готова допомогти їй в цьому прагненні. "Україна знаходиться в процесі модернізації, намагаючись реформувати економіку, суспільство і політичну систему. Але в останні декілька місяців все більш негативного забарвлення набуває історія навколо екс-прем'єра Юлії Тимошенко", - констатував політик.

На переконання Л.Роучека, рішення цього питання залежить виключно від Української держави. "Ми лише намагаємося допомогти Україні в просуванні на шляху реформування і демократії, щоб вона могла стати ще ближчою до Європейського Союзу", - повідомив віце-президент Європарламенту. !zn

Читайте також:

Меркель: Громадяни України страждають від диктатури й репресій

Швеція ще думає над бойкотом Євро-2012 в Україні

Капітан збірної Німеччини сумнівається, що подав би руку Януковичу

В Європарламенті зрозуміли, що закликами до бойкоту Євро-2012 Тимошенко не допомогти

Путін сконцентрується на зміцненні впливу на пострадянському просторі