Ванникова: Ющенко регулярно спілкується з Януковичем телефоном

14 сiчня 16:33

Віктор Ющенко має регулярні телефонні розмови з Віктором Януковичем. Про це в інтерв’ю газеті «Україна молода» сказала прес–секретар екс-президента Ірина Ванникова.

 

«Віктор Андрійович регулярно спілкується з усіма впливовими політиками в Україні, - це факт. Зокрема, має телефонні розмови і з Віктором Януковичем. І в цьому нема ніякої таємниці. Це нормальні речі, діалог влади й опозиції мусить бути», - сказала Ваннікова.

За її словами, Ющенко також спілкується з президентом Грузії Михаїлом Саакашвілі, екс–президентами США Білом Клінтоном та Литви Валдасом Адамкусом. «Теплі дружні зв’язки тривають із багатьма теперішніми і колишніми керівниками держав, з якими разом будували відносини, які принесли користь і Україні, і її партнерам», - додала вона.

«Особистою трагедією стала загибель президента Качинського - він був другом Віктора Ющенка; прорив у відносинах двох країн став великою мірою можливим завдяки теплим особистим стосункам президентів. Загибель Качинського - втрата не тільки для Польщі, а й для України, для всієї Європи», - підкреслила прес-секретар.

Нагадаємо, що в кінці минулого року Янукович заявив, що регулярно зустрічається з усіма опозиціонерами. Втім опитані «ДТ» лідери партій спростували цю заяву.

За матеріалами «України молодої»