В опозиції заявили, що проти мітингувальників під ЦВК намагаються порушити кримінальну справу

06 листопада 14:56

Мітингувальників під ЦВК, за словами опозиціонера Сергія Пашинського, хочуть звинуватити в тому, що вони пошкодили фонтан. Це відбувається за аналогією з податковим майданом, коли мітингувальників звинуватили у пошкодженні тротуарної плитки.

 

Проти мітингувальників під ЦВК намагаються порушити кримінальну справу за нібито "пошкодження водовідбірної апаратури фонтану". Про це заявив заступник керівника Центрального виборчого штабу Об'єднаної опозиції Сергій Пашинський.

За його словами, з десяток міліціонерів на чолі з підполковником міліції відкрили люк і намагаються звинуватити опозиціонерів, що це вони вночі пошкодили кран біля фонтану.
"Це відбувається за аналогією з податковим майданом, коли мітингувальників звинуватили в нібито пошкодженні тротуарної плитки", - сказав Пашинський.
"Ми звертаємося до Януковича і Захарченко: не ганьбіть себе! Не ганьбіть своїх співробітників. Припиніть ганьбитися перед всією країною і викликати ще більшу ненависть у людей", - зазначив Пашинський.
Водночас відділ зв'язків з громадськістю столичної міліції спростував цю інформацію.
У відділі зазначили, що така інформація "не тільки не відповідає дійсності, але і носить явний провокаційний характер". !zn
Читайте також: