В округах Ківалова і Ландіка кандидати масово знімаються з реєстрації

26 вересня 14:15

На засіданні Центрвиборчкому було прийнято рішення про скасування реєстрації низки кандидатів в депутати. П'ятеро кандидатів знялися з виборів по округу, де балотується Сергій Ківалов. Троє - по округу, де йде Валентин Ландік.

 

Центральна виборча комісія (ЦВК) зняла з реєстрації 11 кандидатів-мажоритарників на виборах до Верховної Ради України, в тому числі п'ятьох - в окрузі, в якому балотується народний депутат фракції Партії регіонів Сергій Ківалов.

На засіданні 26 вересня ЦВК скасувала реєстрацію кандидатів у народні депутати Дмитра Василевського, Вадима Гедульянова, Юрія Григоренка, Олександра Єфімова та Ганни Баришникової, які балотувалися в окрузі № 135 (Одеса) шляхом самовисування, на підставі їхніх заяв.

Раніше ЦВК скасувала реєстрацію ще 3-х кандидатів по цьому округу. Таким чином, з 14 кандидатів, які були спочатку зареєстровані в даному окрузі, за станом на середу залишилося 6.

Також у середу ЦВК скасувала реєстрацію 3-х кандидатів в окрузі № 43 (Донецьк): Юрія Броцила, Дмитра Павлова і Володимира Озерського. Раніше в цьому окрузі знялися з балотування ще 2 кандидати. Таким чином, з 17 спочатку зареєстрованих кандидатів у цьому окрузі залишилося 12. У даному окрузі балотується народний депутат фракції Партії регіонів Валентин Ландік. !zn

Читайте також:

Більшість бізнесменів підуть на вибори по мажоритарці - так дешевше

Центрвиборчком пообіцяв не допустити «виборчого туризму»

ЦВК зареєструвала вже понад 400 міжнародних спостерігачів на вибори

ЦВК змінила правила жеребкування