В Одеській області кандидат від опозиції потрапив у ДТП. У «Батьківщині» підозрюють замах

23 жовтня 15:15

Кандидат у нардепи Олександр Дубовий не впорався з керуванням і перекинув машину у кювет. У «Батьківщині» назвали подію "політичним свавіллям" і заявили, що ДТП було підлаштовано.

 

Кандидат у народні депутати від Об'єднаної опозиції «Батьківщина» по одномандатному виборчому округу № 141, депутат Одеської облради Олександр Дубовий потрапив у ДТП і був госпіталізований.

Дубовий перебував за кермом автомобіля «Toyota Carina». «Не впоравшись з керуванням, він виїхав за межі проїжджої частини дороги вправо по ходу руху транспортного засобу і допустив його перекидання за межами проїжджої частини дороги», - наголошується в повідомленні прес-служби Державтоінспекції Одеської області.

Разом з тим, прес-служба штабу ВО «Батьківщина» в Одеській області називає те, що трапилося, «політичним свавіллям».

«Дві вантажівки з увімкненим сліпучим дальнім світлом несподівано перегородили йому (Дубовому) шлях - щоб уникнути зіткнення кандидат від опозиції був змушений направити машину в кювет. Винуватці аварії з місця події зникли», - наголошується в повідомленні прес-служби.

В даний час Дубовий знаходиться реанімації із закритою черепно-мозковою травмою та іншими ушкодженнями. Лікарі оцінюють його стан як важкий.

«Політична напруга в Одеській області в цілому і на 141 окрузі зокрема вийшла за рамки закону і загальнолюдських цінностей, коли політичну боротьбу замінило кримінальне свавілля. Не хотілося б думати, що наші політичні опоненти перейшли останню межу. Керівництво штабів і кандидати на мажоритарних округах, підтримані об'єднаною опозицією, вимагають ретельного розслідування всіх обставин ДТП і встановлення осіб винуватців аварії», - сказано у заяві штабу. !zn

Читайте також:

Українські телеканали стали рідше показувати владу - всього в 2,5 рази частіше, ніж опозицію

У Львові фальшиві плакати про те, що «Батьківщина» роздає гроші, зібрали чергу

У «Батьківщині» заперечують, що на Соболєва чекає посада прем’єра: Журналісти неправильно зрозуміли Яценюка