В опозиції не всі депутати хотіли відставки уряду, - Арбузов

22 квiтня 07:24

Арбузов вважає, що лідер "УДАРу" Віталій Кличко став політично зрілим, тому не був присутній у сесійній залі під час голосування за відставку уряду.

 

Відсутність лідера партії "УДАР" Віталія Кличка під час голосування за недовіру Кабінету міністрів України свідчить про те, що не всі депутати від опозиції хотіли відставки уряду, і всередині опозиційних сил йде дискусія. Про це заявив перший віце-прем'єр-міністр України Сергій Арбузов в ефірі ICTV.

"Голосування за відставку уряду підтвердило, що не всі опозиційні депутати хотіли голосувати за відставку уряду. Наприклад, не було лідера опозиції Кличка (лідера партії "УДАР" Віталія Кличка). Я думаю, що це свідчить про його політичну зрілість. Він розуміє, що брати на себе відповідальність і відправляти уряд у відставку, коли є криза - це відповідальне рішення. Треба бути сміливою людиною, але зовсім не думати про країну", - заявив Арбузов.

Крім того, за його словами, той факт, під час голосування за недовіру Кабміну відсутній і депутат від "УДАРу" Віктор Пинзеник, підтверджує, що в опозиції йде дискусія.

"Тому ми будемо дискутувати, будемо продовжувати намагатися працювати. І сьогодні це вже виходить - Верховна Рада вже почала працювати", - підкреслив Арбузов.

Нагадаємо, 21 квітня депутатам від опозиції не вистачило голосів для того, щоб відправити у відставку уряд України, незважаючи на те, що за постанову проголосували навіть комуністи. !zn

Читайте також:

У Раді чекають на Азарова на годину питань до уряду

Опозиція сподівається, що вже в травні в Україні буде інший прем'єр