Українські та німецькі лікарі спільно обстежать Тимошенко

25 лютого 08:52

У понеділок німецькі фахівці з клініки "Шаріте" мають намір відвідати екс-прем'єра і разом з українськими медиками провести чергове обстеження стану здоров'я Тимошенко. Востаннє представники клініки "Шаріте" були в Україні в середині грудня минулого року.

 

У понеділок, 25 лютого, у Центральній клінічній лікарні Укрзалізниці в Харкові повинна почати роботу міжнародна медична комісія, яка стежить за станом здоров'я екс - прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

У складі комісії - лікарі з берлінської клініки "Шаріте" і фахівці Міністерства охорони здоров'я України.

У ДПтС відзначили, що Тимошенко, яка у п'ятницю приймала реабілітаційні процедури за місцем свого перебування, в суботу висловила бажання робити це у спеціально облаштованій кімнаті - за відсутності під час проходження реабілітаційних заходів у приміщенні співробітниць пенітенціарної служби. "Така можливість Тимошенко була забезпечена", - зазначили у відомстві.

Раніше повідомлялося, що керівництво ДПтС доручило начальнику Качанівської виправної колонії, в межах компетенції, прибрати камери відеоспостереження в палаті утримання Тимошенко.

Як повідомлялося, президент Віктор Янукович у прямому ефіріу рамках телепроекту "Діалог із країною" 22 лютого заявив, що вважає зайвим відеоспостереження за екс-прем'єром Тимошенко.

"Я думаю, що треба прибрати ці камери, щоб нікого не дратувати. Я думаю, що мене чують працівники установи", - заявив Янукович.

Після цього пенітенціарна служба розпорядилася негайно прибрати відеокамери. !zn

Читайте також:

Після розпорядження Януковича в палаті Тимошенко пообіцяли припинити стеження

Янукович вирішив припинити стеження за Тимошенко

Соратниці Тимошенко розповіли, що за камерами в її палаті спостерігають 15 чоловіків