Україна, Росія і Білорусь проведуть спільні військові навчання

13 липня 07:39

На навчаннях «Слов'янська співдружність-2012» будуть відпрацьовані дії в складі спільного батальйону в ході виконання миротворчих завдань у зоні умовного конфлікту.

 

Спільне російсько-українсько-білоруське тактичне навчання «Слов'янська співдружність-2012» відбудеться в липні на території України. Про це повідомив представник управління прес-служби і інформації Міноборони РФ з Сухопутних військ підполковник Микола Донюшкін.

«Навчання пройде в період з 23 по 27 липня на загальновійськовому полігоні у Миколаївській області. На ньому будуть відпрацьовані дії в складі спільного батальйону в ході виконання миротворчих завдань у зоні умовного конфлікту», - сказав Донюшкін.

Він зазначив, що від кожної країни в навчанні візьмуть участь до 100 військовослужбовців зі складу десантних підрозділів.

Зведений батальйон відпрацює практичні питання з ізолювання і блокування району знаходження незаконних збройних формувань, організації несення служби на блокпостах, супроводу колон з гуманітарними вантажами і забезпечення безпеки в зоні надзвичайної ситуації, сказав офіцер.

Він повідомив, що в ході навчання буде здійснено практичне десантування особового складу з літака військово-транспортної авіації Іл-76.

«У район проведення навчання російські учасники прибудуть на великому десантному кораблі Чорноморського флоту», - повідомив Донюшкін. !zn

Читайте також:

Бойові свині Саламатіна


У Міноборони похвалилися, що українські льотчики вперше за 5 років налітали по цілих 20 годин


Військові в Рівненській області намагалися втопити вісім ракетних комплексів

«Укроборонпром» може бути приватизований