"УДАР" заблокував трибуну Київради, виявивши в ній "кнопкодавів"

28 лютого 12:39

Депутати від фракції "УДАР" у Київраді наполягають на переголосуванні за Програму приватизації, оскільки було помічено "кнопкодавство".

 

Опозиційні депутати Київської міської ради заблокували трибуну з вимогою переголосувати зміни до Програми приватизації на поточний рік через те, що в голосуванні взяв участь один із відсутніх депутатів від фракції Партії регіонів.

На засіданні у четвер за внесення змін до Програми приватизації проголосував 61 депутат, тобто саме та кількість, яка необхідна для ухвалення позитивного рішення.

У той же час депутати від фракції "УДАР" вказали на той факт, що в голосуванні взяв участь депутат від фракції Партії регіонів Петро Лебідь. Однак, на засіданні він був відсутній, тому опозиційні депутати вимагали поставити на переголосування дане питання. Секретар Київради Галина Герега лише вказала депутатам на необхідність персонального голосування і надала слова начальника Департаменту комунальної власності Дмитра Парфененка для доповіді з наступного питання, що виносилося на розгляд Київради.

При цьому слово для виступу вимагав народний депутат Віктор Чумак (фракція "УДАР"), але за те, щоб дати йому можливість виступити, проголосували лише 28 депутатів, і Герега відмовилася надати йому слово.

На підтримку свого колеги виступив присутній на засіданні народний депутат Олег Ляшко, який підтримав депутатів Київради від "УДАРу", що заблокували трибуну.

Герега оголосила обідню перерву. !zn

Читайте також:

Хто володіє столицею - той володіє країною

Опозиція висуне іншого кандидата, якщо Кличко відмовиться йти у мери

Київ прийняв "слабенький" бюджет на 2013 рік