У Януковича відхрестилися від допомоги Яценюку в акції «Україна проти Януковича»

02 грудня 15:59

Адміністрація президента України на давала жодних вказівок обласним державним адміністраціям чи органам місцевого самоврядування щодо сприяння або не сприяння у проведенні політичних акцій як у Києві, так і в регіонах.

 

За словами заступника глави АП, опублікована в деяких ЗМІ інформація щодо причетності адміністрації президента до організації опозиційного мітингу у столиці не відповідає дійсності.

«Жодних вказівок з адміністрації президента місцевій владі щодо цього мітингу чи будь-якого іншого мітингу не було, і не могло бути. Поява подібної інформації – провокація опонентів влади. Ми не допомагаємо і не перешкоджаємо будь-якій політичній силі проводити мітинги», - сказав С.Скубашевський.

С.Скубашевський також спростував існування розпорядження про працевлаштування в Чернівецьку, а також інші місцеві адміністрації активістів будь-яких політичних партій.

Нагадаємо, що в суботу, 3 грудня, партія «Фронт змін» Арсенія Яценюка збирається провести в Києві мітинг «Україна проти Януковича». Деякі ЗМІ розповсюдили інформацію про сприяння з боку влади його проведенню. Зокрема, на сайті «БукИнфо» опубліковано телефонограму з адміністрації президента в Чернівці з проханням сприяти лідерові «Фронту змін» А.Яценюку зібрати мітинг у Києві.