У США заарештували любителя марихуани за запис у блозі: «Сьогодні ввечері вб'ю Обаму»

07 вересня 13:04

У те, що молода людина є терористом, спецслужби самі не повірили, але за погрози пустити «автоматну чергу в чоло Обами» його таки можуть покарати п'ятьма роками ув'язнення і штрафом у 250 тисяч доларів. Посміхаючиь, хлопець пояснив правоохоронцям, що писав це у наркотичному сп'янінні.

 

Молодий американець потрапив до в'язниці за ненависть до президента: чоловік, покуривши марихуани, висловив у Twitter свою неприязнь до глави США словами "сьогодні ввечері я вб'ю Обаму".

Лякаючі Twitter-повідомлення заарештований Джамар Сімс писав саме в день відкриття з'їзду демократичної партії США, на якому Барак Обама офіційно став кандидатом в президенти від партії, відзначає CNN. Сімс - житель штату Північна Кароліна, де в місті Шарлотт проходив з'їзд. Щоправда, погрози 21-річного любителя марихуани були опубліковані за два дні до приїзду на збори самого Барака Обами.

Все ж спецслужби насторожилися і вирушили до Сімса поговорити. Коли вони зачитували хлопцю його погрози, він усміхався, а потім пояснив, що писав це у наркотичному сп'янінні. Він зізнався також, що добре розумів, що він робить, і розумів, що це погано.

"Він (Джамар Сімс) стверджує, що шкодує з приводу своїх повідомлень, в яких він погрожував вбити президента, і написав письмові вибачення", - сказано в рапорті агента, який розмовляв з заарештованим. У звіті не мовиться про те, чи було знайдено у Сімса зброю.

Суд над Сімсом відбудеться 11 вересня. Якщо юнака визнають винним, то його можуть покарати п'ятьма роками ув'язнення і штрафом у 250 тисяч доларів. !zn

Читайте також:

Обама пригостив виборців власним пивом, яке варить в Білому Домі

Дослідження показали, що Обама - нащадок першого африканця, який став довічним рабом в США

Обама погодився балотуватися у президенти США

Мішель Обама довела чоловіка до сліз, виступивши на з’їзді демократів

Ромні наздогнав Обаму за числом підтримуючих потенційних виборців