У регіонала виявилася прийомна в будівлі психлікарні, у партії говорять про провокації (ВІДЕО)

17 жовтня 13:08

Психіатрична лікарня №4 у місті Білгороді-Дністровському, виявилася втягнутою в боротьбу за місця у парламенті. Судячи з відеоролику, який доступний на YouTube, в будівлі лікарні розташувалася приймальня кандидата в депутати.

 

У місті Білгороді-Дністровському (Одеська область) з'явилася громадська приймальня кандидата-мажоритарника від Партії регіонів Віталія Барвіненка. Її розмістили в будівлі психіатричної лікарні.

На будівлі лікувального закладу поряд з вивіскою власне лікарні з'явилася вивіска громадської приймальні. На додаток там вивішено прапор Партії регіонів.

У невеликому відеоролику, який доступний на YouTube, про події розповів чоловік, представлений співробітником психіатричної лікарні.

"Тут збиралися ці люди, які будуть на виборах. Людей 20 напевно десь було, - говорить він. - Вони щось радилися, якусь присягу здавали. А потім розійшлися. А потім виходжу, дивлюся, це все висить".

Тим часом у штабі Барвіненка стверджують, що ніякої приймальні в будівлі немає. Представники штабу заявляють, що розміщення відповідної вивіски - це "провокація", за якою стоїть конкурент депутата з передвиборчих перегонів.

У штабі регіонала стверджують, що організатором цієї провокації є суперник Барвіненка - самовисуванець Олександр Дубовий. За словами штабістів, люди Дубового привезли до лікарні вивіски, зробили сюжет, зняли вивіски і відразу поїхали. !zn


Читайте також:

У Криму кандидат від Партії регіонів роздав першокласникам букварі зі своїми цитатами (ФОТО)

У Харківській області регіонал підкуповував виборців зеленкою і таблетками від проносу (ФОТО)

У Вінницькій області регіонал підкуповував виборців аптечками (фото)

У Харкові регіонали піаряться на латання тротуару (ФОТО)