У Путіна вважають, що Росії готують «помаранчевий» сценарій

08 лютого 07:06

Вузька група людей відкидає будь-який діалог з опонентами, готує Росії вуличний, так званий «помаранчевий» сценарій зміни влади, вважають в «Единой России».

 

У партії «Единая Россия», лідером якої є кандидат в президенти РФ Володимир Путін, заявляють, що у країні готують «помаранчевий» сценарій зміни влади.

Про це йдеться у заяві фракції «Единая Россия» у Держдумі «на захист конституційного ладу, громадянського миру і демократії у країні».

«Як ніколи активно виступають і противники збереження громадянського миру у країні. Намагаючись осідлати справедливі протестні настрої, очікування реальних змін, ця вузька група людей відкидає будь-який діалог з опонентами, готує Росії вуличний, так званий «помаранчевий» сценарій зміни влади. Нерідко вона діє за прямою підказкою зарубіжних політтехнологів, які, будучи в тому числі великими державними чиновниками, втручаються у внутрішні справи нашої країни і підбурюють до дій, спрямованих на насильницьку зміну існуючого конституційного ладу», - йдеться в заяві.

У партії вважають, що розвиток подій за цим сценарієм, як свідчить «новітня історія низки країн, призводить до руйнування державності та економіки, кровопролиття, калічить долі мільйонів людей, зачіпає життєві інтереси кожної сім'ї, кожного громадянина».

Фракція «Единая Россия» виступає за широкий діалог з усіма, «кому дорога доля Вітчизни», за відкриті і чесні вибори як умову справжнього волевиявлення громадян, дотримання їхніх громадянських і політичних свобод.

«Ми звертаємося до всіх конструктивних політичних сил, до всіх громадян Росії з закликом об'єднати зусилля для збереження цілісності і єдності нашої держави, забезпечення її поступального демократичного розвитку, протидії будь-яким спробам втручання ззовні у внутрішні справи Росії», - йдеться у заяві.

Як повідомлялося, 4 лютого у Москві пройшов «антипомаранчевий» мітинг прихильників Володимира Путіна. Мітинг за даними поліції зібрав 138 тис. осіб. Того ж дня пройшов мітинг «За чесні вибори» проти обрання Володимира Путіна президентом РФ на новий термін. !
zn

Читайте також:

На Болотній площі у Москві розпочався стотисячний мітинг

Путін не виключає другого туру президентських виборів

За посаду президента РФ будуть боротися п'ять кандидатів

У Москві за один місяць постраждав третій офіс «Единой России»

Янукович «скасував» святкування Помаранчевої революції