У Первомайську опозиція відвоювала протоколи у «Беркута» і повернула їх назад в окружком (ВІДЕО)

02 листопада 10:30

Лідер Об'єднаної опозиції на Миколаївщині Вадим Меріков і народний депутат Геннадій Москаль повернули назад в приміщення окружкому протоколи, які раніше силовики винесли з будівлі і зберігали в автобусі.

 

Лідер Об'єднаної опозиції на Миколаївщині Вадим Меріков і народний депутат Геннадій Москаль забрали протоколи, винесені раніше з 132 ОВК у Первомайську.
Вони виносили документи під оплески людей.
Нагадаємо, після нічного штурму 132 ОВК силовики винесли з будівлі протоколи і зберігали їх в автобусі.
Однак автобус не міг рухатися, оскільки дороги були перекриті мітингувальниками жителями Первомайська і КамАЗом працівників "Агрофірми Корнацьких".
Коли кандидати в нардепи Меріков і Москаль намагалися пройти в автобус, Беркут їх не пропускав, однак мітингувальникам вдалося розірвати кільце оточення і завести їх в автобус.

Як повідомляє журналіст, виборча документація не зіпсована. В даний час її перенесли в зал засідань окружкому.
Раніше повідомлялося про те, що вночі в 132 окрузі, в Первомайську, «Беркут» захопив ОВК, де зберігаються бюлетені за підсумками голосування на парламентських виборах.
Нагадаємо в цьому окрузі за попередніми даними переміг Аркадій Корнацький. Проте пізніше на сайті ЦВК цифри стали змінюватися і на перше місце вийшов «регіонал» Віталій Травянко. !zn
Читайте також: