У Партії регіонів вже заговорили про інтеграцію з Росією через бойкот європейців

10 травня 18:18

Депутати з партії влади не виключають, що Київ повернеться до розгляду інтеграційних проектів, запропонованих РФ.

 

Останні заяви європейських політиків змушують Україну більш уважно поставитися до пропозиції співпраці з Росією і, можливо, повернутися до розгляду інтеграційних проектів.

Таку думку висловив народний депутат, член фракції Партії регіонів Володимир Зубанов.

"... Об'єктивно аналізуючи розвиток останніх подій як навколо саміту країн Центральної Європи, проведення Євро-2012, підписання Угоди про асоціацію, ми просто не можемо не звертати увагу на останні досить цікаві ініціативи керівництва Росії щодо розвитку інтеграційних процесів у рамках СНД і євразійського регіону", - цитує слова депутата прес-служба ПР.

Путіну не терпиться втягнути Україну якщо не в Митний союз, то в єдиний економічний простір

Далі Зубанов зазначає, що "євроінтеграція і надалі буде залишатися зовнішньополітичним пріоритетом України", але пропозиції російської сторони, "безперечно, особливо в світлі останніх подій, будуть вивчатися найбільш ретельно".

"Можливо, нам слід повернутися до розгляду інтеграційних проектів на пострадянському просторі", - припустив депутат.

За його словами, окремі "самовпевнені заяви європейських колег, деяких українських опозиціонерів і так званих незалежних аналітиків" викликають несприйняття і шкодять як Україні, так і Європі.

На переконання політика, подібні відверто деструктивні твердження, які є недалекоглядною спробою виключити нашу державу із загальноєвропейського контексту та євроінтеграційних процесів в угоду одній засудженій за завдання збитків Україні особі, шкодять не лише нашій країні. Від таких огульних закидів програють усі і, насамперед, програє об’єднана Європа, вважає В. Зубанов.

"Ці заяви, як і заклики до бойкоту Євро-2012, свідчать про маріонеточні умонастрої їхніх авторів, які не хочуть навіть чути об’єктивні факти про стан справ у нашій державі, не бажають самостійно аналізувати події, а лише сліпо вірять філігранно зрежисованому з Качанівки спектаклю, кожен акт якого розпочинається занадто вже вчасно і розрахований винятково на жалісливих іноземних глядачів", - сказав Зубанов. !zn

Читайте також:

Регіонали впевнені, що Путін не допоможе Тимошенко


Меркель: Громадяни України страждають від диктатури й репресій

Швеція ще думає над бойкотом Євро-2012 в Україні

Капітан збірної Німеччини сумнівається, що подав би руку Януковичу

В Європарламенті зрозуміли, що закликами до бойкоту Євро-2012 Тимошенко не допомогти


Путін сконцентрується на зміцненні впливу на пострадянському просторі