У Партії регіонів викрадення Развозжаєва назвали «нехорошою послугою» від Росії

25 жовтня 10:22

Олександр Єфремов, вважає ситуацію з російським опозиціонером Леонідом Развозжаєвим «нехорошою послугою» з боку Росії напередодні виборів в Україні. Разом з тим Єфремов сказав: «І, як мені бачиться, ми до цього не маємо жодного стосунку».

 

Глава парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, вважає ситуацію з російським опозиціонером Леонідом Развозжаєвим «нехорошою послугою» з боку Росії напередодні виборів в Україні.

"Яка б не була оцінка, який би не був результат, але те, що зроблено в період, коли вибори на носі, то це не йде на користь владі і, як мені здається, тут відповідну нехорошу послугу нам зробили з боку Російської Федерації" , - заявив він на прес-конференції в четвер у Києві.

Разом з тим Єфремов сказав: "І, як мені бачиться, ми до цього не маємо жодного стосунку".

- МВС: Развозжаєва вивезли з України іноземні силовики

Окрім того, глава фракції зазначив, що не володіє достатньою інформацією з даного питання.

"Для того, щоб на нього відповісти, я повинен володіти достатньою інформацією. Я нею, на жаль, повною мірою не володію. Перше - якщо ця людина сама, за своїм бажанням виїхала з України - це одне, якщо ця людина була вивезена протиправно з території України - це інше", - сказав Єфремов.

У відповідь на прохання журналістів прокоментувати заяву екс-заступника голови Служби безпеки України Геннадія Москаля, про те, що "Україна - прохідний двір для російських спецслужб", Єфремов сказав: "Ця людина більше займається політиканством, ніж реальним станом справ". !zn

Читайте також:

Євросоюз закликав Україну розслідувати викрадення Развозжаєва

У Росії стверджують, що викрадення Развозжаєва було узгоджено і з українською стороною

Новий адвокат Развозжаєва оформить відмову від явки з повинною

Развозжаєва в Києві заштовхали в автівку, обв’язали скотчем, надягли на голову шапку і відвезли