У Москві за один місяць постраждав третій офіс «Единой России»

09 сiчня 11:42

У Москві в ніч на понеділок було атаковано ще один офіс «Единой России», невідомі кинули у вікно пляшку із запальною сумішшю.

 

Кримінальну справу порушено за фактом підпалу у будинку на північному сході Москви, де розташовується окружний комітет партії «Единая Россия».

«Невідомі розбили вітринне скло відділення партії у північно-східному округу, розташованого в будинку 46 на вулиці Комінтерну. Вони кинули всередину пластикову пляшку, наповнену запальною сумішшю, а також підпалили обшивку вхідних металевих дверей», - сказало джерело у правоохоронних органах.

За його словами, жителі сусідніх будинків, побачивши полум'я, викликали пожежників, які за кілька хвилин загасили вогонь.

«Площа пожежі склала один квадратний метр. Постраждалих немає, партійні папери не постраждали», - уточнив співрозмовник.

За останні тижні це не перший випадок, коли невідомі роблять спроби підпалити відділення партії «Единая Россия».

У середині грудня на сході Москви постраждав офіс ще одного з підрозділів «Единой России». Тоді до поліції району Новогиреєво звернувся представник районного виконкому партії, який повідомив, що невідомі розбили три вікна в офісі партії на Зеленому проспекті, 64 та розмалювали чорною фарбою стіни написами образливого змісту.

У ніч на 15 грудня співробітники позавідомчої охорони, які патрулювали територію Донського району на півдні Москви, виявили два розбитих вікна у будинку № 10 на Варшавському шосе. Поліцейські оглянули місце події і виявили, що вікна були вибиті в офісі, що належить московській міській регіональній організації партії «Единая Россия».

Після цього 23 грудня було порушено кримінальну справу за фактом підпалу в будинку, де розташовуються офіс «Единой России», а також дільничний пункт поліції.