У Москві ОМОН розганяє другий протестний табір опозиції

16 травня 18:54

На даний момент затримано кілька десятків осіб, зокрема одного з організаторів - опозиціонера Іллю Яшина. З місця акції від'їхало три автозаки із затриманими.

 

Бійці ОМОНу в Москві розганяють другий протестний табір у сквері біля метро «Барикадна».

"У середу ввечері в районі "Барикадної" представники опозиції привезли їжу і спробували "розбити" польову кухню. Співробітники поліції підійшли для перевірки документів. Зокрема перевірити супровідні документи на продукти харчування, які надані їм не були", - повідомили журналістам у прес- службі ДУ МВС Росії по Москві.

За словами очевидців, силовики взялися за руки, створивши живий ланцюг, готуючись виштовхати всіх з місця проведення акції. Поліція закликає опозиціонерів не виходити на проїжджу частину, в той же час натовп скандує «Ганьба», «Це наше місто». Кілька сотень людей відмовляються залишити місце проведення акції, проте деякі пропонують знайти нове місце для продовження акції.

Шляхом голосування учасники акції вирішили залишатися на площі, але коли ОМОН почне силову акцію - піти.

На даний момент затримано кілька десятків людей, зокрема одного з організаторів - опозиціонера Іллю Яшина. З місця акції від'їхало три автозаки із затриманими.

Нагадаємо, сьогодні учасники опозиційного табору «оккупан Абай», яких московська поліція сьогодні вранці розігнала на Чистих ставках, перемістилися для продовження акції в сквер біля станції метро «Барикадна». !zn

Читайте також:

У Москві ОМОН розігнав «народні гуляння» опозиції


Поліція розігнала табір опозиції в Москві (відео)

На мітингу проти Путіна в Москві затримали 436 осіб


На Болотяній площі в Москві демонстранти зіткнулися з поліцією (фото, відео)