У Луганську дітей використовували для агітації за Партію регіонів (ФОТО)

11 вересня 05:08

Незважаючи на те, що в Україні на законодавчому рівні заборонено залучати неповнолітніх до політичної агітації, під час відкриття дитячого майданчика в Луганську діти тримали прапори з символікою Партії регіонів.

 

У Луганську під час відкриття дитячого майданчика діти тримали прапори з символікою Партії регіонів. Про це повідомили у прес-службі Луганського обласного виборчого штабу об'єднаної опозиції «Батьківщина».У заходах, які проходили у кварталі імені Гагаріна, брали участь кілька десятків школярів місцевих шкіл.За даними прес-служби «Батьківщини», захід проводив кандидат в народні депутати від Партії регіонів по 105-му виборчому округу Сергій Горохов. На одній з фотографій видно, що саме Горохов спілкується з дітьми.

В обласному виборчому штабі «Батьківщини» нагадали, що в Україні на законодавчому рівні заборонено залучати неповнолітніх до політичної агітації.У Партії регіонів поки не коментували цю подію.Нагадаємо, 7 серпня активістами громадянського руху «Спільна Справа» в рамках незалежного моніторингу парламентських виборів виявлені факти непрямого підкупу виборців у Вінницькій області.Так у місті Бершадь (Вінницька область) зафіксована безкоштовна роздача виборцям медичних аптечок від імені депутата обласної ради Миколи Кучера (Партія регіонів), повідомляє прес-служба громадянського руху «Спільна Справа».Раніше на цьому ж окрузі безкоштовні аптечки роздавав народний депутат Анатолій Матвієнко. !znЧитайте також:

У Києві невідомі напали на активістів, які агітували проти Партії регіонів (ВІДЕО)Кожен десятий українець схвалює підкуп на виборах, а чверть ставляться з розумінням

Найбільше українців цікавить корупційна діяльність депутатів