У Кривому Розі 68 членів «Батьківщини» припинили голодування

11 травня 08:26

У Кривому Розі 68 членів міськорганізації «Батьківщини» на прохання Юлії Тимошенко припинили голодування, яке тривало з 3 травня. В отриманому бютівцями від Тимошенко смс-повідомленні йдеться, що вона просила членів партії сконцентрувати свою роботу на підготовці до парламентських виборів.

 

У Кривому Розі у п'ятницю 68 членів міськорганізації партії "Батьківщина" припинили голодування, яке тривало з 3 травня.

Як розповіла керівник Криворізької міськорганізації "Батьківщини" Віра Вернигор, рішення про припинення голодування було прийнято координаційним комітетом після звернення до екс-прем'єра Юлії Тимошенко, яка голодує.

"Прохання Юлії Володимирівни припинити голодування нам передала Женя Тимошенко. Вона сказала, що Юлія Володимирівна дуже стурбована станом здоров'я людей і просила припинити голодування, оскільки це не безпечно для здоров'я тих, хто голодує", - сказала Вернигор.

За її словами, в отриманому від Тимошенко смс-повідомленні йдеться, що Тимошенко просила членів партії сконцентрувати свою роботу на підготовці до парламентських виборів.

Вернигор відзначила, що "припинення голодування не означає припинення боротьби".

"Ми будемо продовжувати боротьбу і будемо дуже серйозно готуватися до парламентських виборів", - зауважила вона.

Екс-прем'єр оголосила голодування після примусової госпіталізації 20 квітня. Після цього багато прихильників Тимошенко в різних містах України на знак солідарності також відмовилися від їжі. 9 травня лікар екс-прем'єра Лутц Хармс оголосив, що Тимошенко погодилася припинити голодування і почати лікування. !zn

Читайте також:

Прокуратура пообіцяла звинувачення Тимошенко у причетності до вбивства Щербаня через два тижні

В ДПтС пояснили, навіщо відеокамери в палаті Тимошенко


У Партії регіонів вже заговорили про інтеграцію з Росією через бойкот європейців

Тимошенко у травні окрім президента Литви відвідають ще посол США, заступник Гілларі Клінтон і представники ПАРЄ