У Криму затримано кандидата у нардепи від «Батьківщини»

21 серпня 10:29

У «Батьківщині» заявили, що затриманий є єдиним реальним конкурентом кандидата від Партії регіонів. Співробітники міліції намагаються звинуватити кандидата від опозиції в хуліганстві.

 

У Криму міліція затримала кандидата в народні депутати від Об'єднаної опозиції «Батьківщина» Ігоря Лесіва. Про це повідомляє прес-служба «Батьківщини».

«20 серпня ввечері співробітниками міліції смт. Чорноморське (Крим) незаконно було затримано кандидата у народні депутати в одномандатному мажоритарному окрузі № 9 від Об'єднаної опозиції «Батьківщина» Лесіва Ігора Михайловича», - сказано повідомленні.

За інформацією прес-служби, у Лесіва співробітниками міліції було незаконно вилучено посвідчення кандидата в народні депутати. Станом на 10 годину ранку Лесів знаходиться в міліції, повідомили у прес-центрі «Батьківщини».

«Ігор Лесів є єдиним реальним конкурентом кандидата від Партії регіонів Олександра Нечаєва - генерального директора заводу «Титан» - ставленика олігарха Дмитра Фірташа», - додали в прес-центрі.

Співробітники міліції намагаються звинуватити кандидата від опозиції в хуліганстві, йдеться в повідомленні. !zn

Читайте також:

Проти Кучми можуть порушити нову кримінальну справу

Україна може надати притулок чеському міністру, обвинуваченому в корупції

СБУ погрожує примусово доставити бютівця на допит у справі «дніпропетровських терористів»