У Качанівській колонії 150 жінок з проблемами спини, як у Тимошенко

26 березня 14:02

У Качанівській колонії приблизно 150 жінок з такими самими проблемами спини як у Юлії Тимошенко, заявила терапевт установи. Хворі отримують лікування в умовах медико-санітарної частини. Для них також організовують заняття лікувальною фізкультурою у групах.

 

За словами лікаря-терапевта Качанівської колонії Тетяни Демченко, в установі є ще приблизно 150 жінок з аналогічними проблемами спини, як в екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Про це повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби.

«У нашому закладі налічується диспансерна група з подібною патологією до 150 осіб. Періодично ці хворі отримують консервативне лікування в умовах медико-санітарної частини», - сказала вона.

Демченко повідомила, що в разі загострення, вони також звертаються по допомогу.

«Ми маємо можливість забезпечувати медикаментозне лікування та фізіотерапевтичне. Окрім того, у закладі є спортивні зали, і в разі необхідності, ми запрошуємо інструктора лікувальної фізкультури для того, щоб організувати заняття у групах», - запевнила лікар.

Вона також повідомила про те, що ув'язнена Тимошенко була обстежена неодноразово у динаміці на базі провідної клініки Харкова, а запропонований для неї сьогодні план лікування включає всі рекомендації німецьких медиків.

«На основі обстежень вже виставлено діагноз і розроблено лікування. Юлія Володимирівна спочатку чекала на висновки німецьких колег, тепер вона знайомиться з поінформованою згодою, яку ми їй передали», - повідомила Демченко.

За її словами, в цій згоді повністю сформовано план лікування, послідовний, з пунктами, відповідно до рекомендацій німців.

Нагадаємо, як заявив Сергій Власенко в камеру Тимошенко у Качанівській виправній колонії Харкова найближчим часом можуть підселити жінку, яка відбуває покарання за умисне вбивство. !zn

Читайте також:

У камеру до Тимошенко можуть поселити «інтелігентну вбивцю»

Рада відмовилася просити Януковича лікувати Тимошенко

Україна відзвітувала перед Європою про лікування Тимошенко