У Хмельницькій області заступник губернатора попросив голосувати за регіоналів: Вам що, шкода? (ВІДЕО)

04 жовтня 13:45

В інтернеті з'явилося відео, на якому заступник голови Хмельницької ОДА Вадим Гавришко відкрито агітує жителів області проголосувати за Партію регіонів.

 

Заступник голови Хмельницької ОДА Вадим Гавришко закликав людей проголосувати за Партію регіонів на виборах Верховної Ради.

Фрагмент виступу Гавришка був викладений на YouTube.

«...підтримати нашу політичну силу провладну, Партію регіонів на виборах 2012, 28 жовтня. Підтримайте? Ну що вам, шкода підтримати?» - запитав він зі скорботним виглядом.

- У Харківській області регіонал підкуповував виборців зеленкою і таблетками від проносу (ФОТО)


Раніше повідомлялося, що у Запоріжжі кандидат від Партії регіонів в одномандатному виборчому окрузі № 79 Володимир Бандуров роздавав першокласникам подарункові набори зі своїм ім'ям. Зокрема, діти отримали лінійку для зросту, розклад і пакети з ім'ям депутата.

21 вересня в Ізюмі Харківської області була зафіксована роздача безкоштовних медичних препаратів від імені кандидата від Партії регіонів по виборчому округу № 177 Віктора Остапчука. У пакетику з медикаментами знаходилися агітаційні матеріали. У наборі медпрепаратів, окрім валідолу, вати, бинтів та «зеленки» присутній лікарський засіб «Лоперамід», що володіє протидіарейною дією.

10 вересня всім школярам Новоград-Волинського, Ємільчинського, Червоноармійського та Баранівського районів Житомирської області подарували щоденники з висловлюваннями спікера парламенту Володимира Литвина.

7 серпня активістами громадянського руху «Спільна Справа» в рамках незалежного моніторингу парламентських виборів виявлені факти непрямого підкупу виборців у Вінницькій області.

Так у місті Бершадь (Вінницька область) зафіксована безкоштовна роздача виборцям медичних аптечок від імені депутата обласної ради Миколи Кучера (Партія регіонів), повідомляє прес-служба громадянського руху «Спільна Справа». !zn

Читайте також:

Кандидати в депутати пропонують за голоси виборців від 50 до 500 гривень

Кандидати в народні депутати агітують на весіллях із броньовика (ФОТО)

У КВУ назвали найпопулярніший спосіб фальсифікації на виборах

У Вінницькій області регіонал підкуповував виборців аптечками (фото)