У Харкові суд заборонив усі мітинги на основі фальшивої заявки

09 серпня 16:46

Харківський окружний адміністративний суд заборонив Харківській обласній організації політичної партії ВО «Батьківщина» проводити на площі Свободи у Харкові акцію протесту проти арешту лідера партії Юлії Тимошенко.

 

Про це повідомив заступник голови облорганізації ВО «Батьківщина» з агітаційно-пропагандистської роботи Валерій Дудко.

Він підкреслив, що суд заборонив проведення акції «на підставі сфальсифікованого документа». За його словами, облорганізація «Батьківщини» вчора не подавала заявку на проведення масового заходу, однак на засіданні погоджувальної ради Харківського міськвиконкому такий документ було розглянуто і прийнято рішення «направити матеріали до суду для винесення рішення про заборону проведення заходу».

"На підставі сфальсифікованого документа суд заборонив проведення акції. Справжня заявка не подавалася", - підкреслив він.

Він зазначив, що повідомлення про проведення акції буде подано сьогодні на офіційному бланку за підписом особи, уповноваженої підписувати такі документи.

Нагадаємо, Харківська обласна організація політичної партії ВО «Батьківщина» з 9 серпня починає безстрокову акцію протесту проти арешту лідера партії Юлії Тимошенко.

5 серпня суддя Р.Кірєєв змінив Ю.Тимошенко запобіжний захід з підписки про невиїзд на арешт за клопотанням держобвинувачення. Прокурори заявили дане клопотання після допиту в якості свідка прем'єр-міністра Миколи Азарова.