У Харкові під судом побили депутата з БЮТ, - «Батьківщина»

28 квiтня 08:40

У Харкові побили народного депутата фракції «БЮТ-Батьківщина» Олександра Абдулліна. Він нібито підійшов до молодих людей з символікою Партії регіонів і запитав, навіщо вони встановлюють аудіоапаратуру перед будівлею суду. Після цього Абдулліну завдали кілька ударів у спину.

 

У Харкові побили народного депутата фракції «БЮТ-Батьківщина» Олександра Абдулліна, повідомила прес-служба БЮТ. Інцидент стався перед будівлею Апеляційного суду Харківської області, де відбувається суд у справі Юлії Тимошенко.

Вранці народні депутати від опозиції підійшли до молодих людей з символікою Партії регіонів, які встановлювали аудіоапаратуру перед будівлею суду, і запитали, що вони роблять. Відразу після цього Абдулліну невідомі нанесли кілька ударів у спину.

Присутні на місці співробітники міліції відмовилися зафіксувати побиття та затримати нападників.

Народний депутат Сергій Пашинський зазначив, що «заступник начальника міського УВС просто втік з місця події».

«Щойно ми стали свідками того, як після побиття Абдулліна заступник начальника міського УВС просто втік і сказав, що нічого не бачив, хоча це все відбувалося на його очах. Так харківська міліція бореться зі злочинністю», - сказав Пашинський.

Як вже стало відомим, суддя Київського райсуду Харкова вважає неможливим проводити засідання по ЄЕСУ за відсутності обвинуваченої Юлії Тимошенко і прийняв рішення перенести його до 10.00 21 травня. !zn

Читайте також:

Суд з ЄЕСУ перенесли на 21 травня через відсутність Тимошенко

Тимошенко попросила дозволу не бути присутнім на суді по ЄЕСУ 28 квітня

Розгляд справи ЄЕСУ - початок другої хвилі політичних репресій, - Власенко

Тимошенко можуть відправити у в'язницю на 19 років