У Горлівці невідомі напали на кандидата в депутати від об'єднаної опозиції

12 вересня 20:04

У Горлівці невідомі напали на кандидата в депутати від об'єднаної опозиції

 

Невідомі напали на кандидата в народні депутати від Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Володимира Веселкіна, який балотується в мажоритарному окрузі № 51 з центром у Горлівці Донецької області. Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Володимир Веселкін зафіксував на відеокамеру і намагався зупинити незаконне розклеювання агітаційних листівок кандидата-самовисуванця Артура Герасимова, який балотується в тому ж окрузі. Двоє чоловіків, які контролювали розклеювання листівок, побачили, що їх знімають на камеру, зняли з власного автомобіля номерні знаки і спробували втекти на ньому з місця події. Володимир Веселкін подзвонив у відділення міліції і заблокував дорогу порушникам. "Агітатори" спочатку погрожували йому, а потім здійснили наїзд на опозиційного кандидата в депутати", - повідомили в прес-службі.

Міліція прибула за кілька хвилин після того, як правопорушники зникли з місця події.

Медики зафіксували у Веселкін тілесні ушкодження. Кандидат у нардепи подав заяву в міліцію, на даний момент правоохоронні органи проводять перевірку.

"Офіційно самовисуванці не балотуються від жодної політичної партії. Але ми чудово розуміємо, що є Партія регіонів і є Об'єднана опозиція, а всі, хто в нашому регіоні йдуть як самовисуванці, фактично - це проекти Партії регіонів", - цитує "Батьківщина" керівника Донецького обласного виборчого штабу Об'єднаної опозиції Олександра Ярошенка.

Нагадаємо, 11 вересня в Києві невідомі поранили ножем кандидата в народні депутати Олега Бойка у вівторок увечері. !zn

Читайте також:

У Тернопільській області побили кандидата від «Нашої України»


На Луганщині машину кандидата-комуніста закидали цеглою

У Києві відомий організатор проплачених мітингів випав з 16 поверху


У Донецьку проти опозиційного кандидата в депутати порушили другу кримінальну справу