У Дніпропетровську об'єдналися облорганізації УНП та «Нашої Україною»

17 грудня 11:14

На спільному засіданні Проводу Дніпропетровської обласної організації Української народної партії та Президії Дніпропетровської обласної організації політичної партії «Наша Україна» було ухвалено спільну заяву щодо об'єднання цих політичних сил та координації поточної діяльності.

 

Як повідомляє прес-служба облорганізації «Наша України», найближчим часом відбудуться спільні засідання керівних органів всіх осередків обласних організацій.
Також обласні організації УНП і «Нашої України» закликали керівні органи партій прискорити процес об'єднання, і запропонували терміново створити у Верховній Раді парламентську фракцію, яка об'єднає народних депутатів - членів УНП та «Нашої Україна», виробити й оприлюднити спільну позицію на переговорах з іншими національно -демократичними силами щодо висунення кандидатів у мажоритарних округах на виборах 2012 року.

Крім того, облорганізації УНП та «Наша Україна» в рамках злиття партій пропонують провести політичну люстрацію і почати процес обрання делегатів об'єднавчого з'їзду.

Організації УНП та «Нашої Україна» пропонують провести об'єднувальний з'їзд політичних сил в лютому 2012 року, після проведення спільних зборів осередків обох партій та обрання делегатів на міжпартійній конференції.

Як повідомлялося, УНП розпочала переговори з партіями КУН, «Наша Україна» і «Собор» щодо об'єднання в єдину партію.