У Дніпродзержинську побили депутата-опозиціонера

10 листопада 14:15

Сьогодні, 10 листопада, близько 9 ранку в Дніпродзержинську двома невідомими був побитий депутат політичної партії «Україна Майбутнього» Віталій Купрій. Про інцидент повідомив сам депутат.

 

«Я йшов у наш офіс, коли на мене напали двоє. Оскільки я колишній спортсмен, я почав відбиватися. Крім цього в мене з собою був газовий пістолет, тому що останні кілька днів я помічав, що за мною стежать. Скористатися ним, на жаль, не зміг – забув зняти з запобіжника. У цей час один із хлопців наблизився з криком «Маєш, гад!», сильно вдарив мене по обличчю і зав'язалася бійка», - розповів В.Купрій.

За словами депутата, в ході бійки його притиснули до дверей одного з під'їздів, а потім зіштовхнули в яму-вхід у підвал будинку.

У В.Купрія вивих правого плеча з відривом головки сухожилля, перелом пальця ноги і поранення голови, які були отримані при падінні.

Депутат припускає, що напад на нього пов'язаний із політичною діяльністю.

«Я вважаю, що у цього нападу виключно політичний мотив. На останній сесії в Дніпродзержинській міськраді була створена фракція «Україна Майбутнього», я став її головою. Але я не розумію, невже хтось вважає, що залякуванням можна зупинити нашу роботу?» - додав В.Купрій.

В.Купрій з 2010 року є депутатом Дніпродзержинської міської ради, член постійної комісії з питань депутатської етики. Зайняв друге місце на виборах мера Дніпродзержинська у 2010 році. Отримав 18,7% голосів виборців як кандидат на посаду Дніпродзержинського міського голови (переможець виборів отримав 27%).