У Черкасах спотворили білборди опозиції, вийшло: «Ми Зупинимо Україну» (ФОТО)

04 вересня 18:29

На білбордах Об'єднаної опозиції з написом «Ми їх Зупинимо. За Україну» слова «їх» і «за» були заклеєні білим папером. У результаті вийшло: «Ми Зупинимо Україну».

 

У Черкаської обласної організації Комітету виборців України заявили про використання чорного піару щодо опозиції після того, як в одному з районів Черкас білборди з гаслами опозиції частково заклеїли, що спотворило зміст політичного повідомлення.

На білбордах Об'єднаної опозиції «Батьківщина» з написом «Ми їх Зупинимо. За Україну» слова «їх»і «за» були заклеєні білим папером. У результаті вийшло: «Ми Зупинимо Україну».

«Білборди були заклеєні з метою спотворити зміст. Це є пошкодженням майна, перешкодою в здійсненні агітації і елементом брудних технологій. Важко говорити про те, хто може бути причетний до таких дій. Не виключено, що ці особи належать до опонентів «Батьківщини», - сказав керівник програми довготермінового спостереження КВУ в Черкаській області Юрій Сас.



У Черкасах не вперше псують білборди опозиції. В кінці червня невідомі пошкодили 26 з 32 білбордів Об'єднаної опозиції «За Батьківщину», на яких було зображення Юлію Тимошенко та Арсенія Яценюка. !zn

Читайте також:

У Хмельницькому понівечили білборди опозиції: «Ми об'єдналися для зради Батьківщини»

Партія регіонів впевнено лідирує в рейтингу порушень виборчого законодавства

Автор білборда з бабусею і котом впевнений, що за ним полює влада

Тільки на бігборди Королівської йде 2,5 млн грн на місяць

У Черкаській області викрали шість сіті-лайтів із зображенням Тимошенко