У «Батьківщині» обіцяють «розбір польотів» стосовно виборчої кампанії

24 грудня 08:24

Після новорічних свят керівництво фракції «Батьківщина» має намір провести "розбір польотів" щодо минулих парламентських виборів. Народний депутат від «Батьківщини» Леся Оробець пообіцяла розслідувати все те, що сталося на 194-му окрузі.

 

Після Нового року в рамках фракції «Батьківщина» буде проводитися серйозний розбір польотів стосовно виборчої кампанії. Про це в ефірі 5 каналу заявила народний депутат від «Батьківщини» Леся Оробець.

«Все, що відбувалося на виборах, очікує свого розслідування», - сказала нардеп.

«Після Нового року в рамках фракції чекаю на дуже серйозний розбір польотів стосовно виборів, тому, що є дуже багато речей, які потрібно з'ясувати», - підкреслила вона.

«Я обіцяла розслідувати все те, що сталося у мене на 194-му окрузі, яким я безпосередньо займалася. Мова йде і про Черкаси, і про Черкаську область. Там було багато питань і щодо діяльності своїх, я не буду говорити про це публічно. Але погодьтеся, політична сила, яка претендує на майбутнє, повинна навчитися очищатися зсередини», - додала Оробець.

Як відомо, Європейський парламент 13 грудня прийняв резолюцію щодо України, в якій розкритикував парламентські вибори. !zn

Читайте також:

У «Батьківщині» пообіцяли показати фінансову звітність партії

У «Батьківщині» вважають, що Генпрокуратура хоче їх знищити

Генпрокуратура може ліквідувати «Батьківщину»